TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Interpreta Jasmin povestește despre divorțul ei (VIDEO)

Cunoscuta interpretă din Rusia, Jasmin, în vîrstă de 42 de ani, a rupt, în sfîrșit tăcerea. După aproape un an și jumătate de la dispariția soțului său, milionarul Ilan Șor de 33 de ani, artista a decis că e pregătită să vorbească public despre sentimentele pe care le mai are și divorțul de tatăl Margaritei și a lui Miron, transmite aquarelle.md.

Până acum Jasmin a evitat să vorbească despre problemele sale de familie. S-a pocăit public o singură dată. La acel moment, interpreta a recunoscut că soțul său trece printr-o situație complicată, iar toate inconveniențele țin de domeniul afacerilor. Cu toate acestea, Jasmin a precizat că îi va fi credincioasă bărbatului și că îl va ajuta să depășească situația. Prin urmare, aspectul despărțirii lor nici nu se punea în discuție.

Între timp însă lucrurile s-au schimbat. După o lungă tăcere, Jasmin cîntă despre divorț. Videoclipul piesei ”Можно”, încărcat în urmă cu câteva zile pe Youtube, are tocmai povestea de viață pe care o trăiește interpreta din Rusia. Doi avocați apără interesele clienților săi, aflați în proces de divorț. În timpul dezbaterilor, cei soți, care pare că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, își pun verighetele pe masă.

La subsolul videoclipului există și un mesaj, în care Jasmin menționează că piesa stă în sertar de mai bine de un an și că a abia acum a venit timpul să o lanseze. ”Fiecare dintre noi are pe cineva în inimă, iar sentimentele pentru acea persoană nu vor muri niciodată, indiferent de circumstanțe”, transmite artista.

Jasmin și Ilan Șor s-au căsătorit în urmă cu nouă ani. În 2012 a apărut pe lume fetița lor, Margarita, numită în cinstea mamei interpretei, iar patru ani mai tîrziu s-a născut Miron. Micuțul poartă același nume ca și al tatălui milionarului. Anterior, rusoaica a fost căsătorită cu un alt om de afaceri, Veaceslav Semenduev. Cei doi au divorțat în 2006, după un mariaj de 10 ani. Împreună au un fiu, Mihail, în vîrstă de 23 de ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load