COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7236

Gordienko a ajuns la Rotterdam, însoțită de Filip Kirkorov

10 mai. 15:29   Showbiz
1936 0

nterpreta Natalia Gordienko a ajuns deja la Rotterdam, acolo unde ne va reprezenta ţara la Eurovision. Aceasta este însoţită de producătorul ei din Rusia, Filip Kirkorov. Într-o postarea pe o reţea de socializare ea a scris că are emoţii foarte mari.

"În Rotterdam plouă şi pentru mine asta se asociază cu ceva simbolic. Se spune că dacă nimereşti într-o zi ploioasă este ziua ta norocoasă sau este un semn de succes. Să dea Domnul aşa să fie!"

Într-o postare pe Instagram artista a anunţat că repetiţiile vor începe curînd. Toţi participanţii ediţiei de la Eurovision au făcut teste anti-COVID înainte de a ajunge la Rotterdam şi trebuie să respecte nişte reguli stricte. Interpreţii folosesc un autobuz pus la dispoziţie de organizatori pentru a ajunge de la hotel la sala unde au loc repetiţiile, a precizat Gordienko pentru fanii ei. Apariţia moldovencei pe scenă va fi una sclipitoare. Artista va purta o pereche de pantofi acoperiţi cu 9 000 de cristale Swarovski, creaţi exclusiv pentru ea. Aceştia au fost creaţi în exclusivitate de Alexandr Siradekian, un designer rus de încălțăminte și accesorii de lux, brandul căruia a cucerit piaţa internaţională pe parcursul a cinci ani. Potrivit lui Filip Kirkorov, aceştia sînt unici în lume.

"Iată această frumuseţe. Ce frumoşi sînt! 9 000 de cristale. - Alexandr, sînt geniali pantofii."

Cît despre ţinuta artistei, aceasta va fi creată de renumitul stilist Zuhair Murad. Creatorul de modă libanez a fost cel care s-a oferit să îi coase ținuta, după ce a auzit piesa și i-a plăcut foarte mult. Nu este clar încă despre ce model este vorba.

Stilistul a creat ținute şi celor mai importante nume din showbizul internațional, printre care Beyonce, Rihanna, Madonna. Rochiile au fost purtate pe cele mai mari scene ale lumii și la evenimente exclusive. Concursul Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam: semifinalele se vor desfăşura în 18 și 20 mai. Iar finala va avea loc în 22 mai. Natalia Gordienko va reprezenta Moldova cu piesa ,"Sugar". Ea va cînta în a doua semifinală şi va fi a şaptea care va urca pe scenă .

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽