COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6634

Cîntăreaţa Alanis Morissette a dezvăluit într-un documentar că a fost violată în adolescenţă

14 sep. 23:00   Showbiz
1013 0

Cîntăreaţa canadiană Alanis Morissette a mărturisit, în cadrul unui nou documentar, că a fost victima mai multor violuri în adolescenţă, informează luni publicaţia The Guardian.

Pelicula, intitulată ''Jagged'', va fi proiectată săptămîna aceasta la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto (TIFF). Potrivit The Washington Post, Morissette vorbeşte în cadrul documentarului despre abuzurile suferite. ''Am avut nevoie de mai mulţi ani de terapie ca să accept că am fost o victimă'', a spus ea. ''Mereu spuneam că îmi dădusem consimţămîntul, după care mi s-a reamintit 'Hei, aveai 15 ani, nu aveai cum să îţi dai consimţămîntul la 15 ani'. Acum îmi spun 'Ei bine, toţi erau pedofili. A fost de fapt corupere de minori'''.

Alanis Morissette, în vîrstă de 47 de ani, nu a dezvăluit identitatea presupuşilor abuzatori.

''Am spus cîtorva oameni, dar nu prea m-au luat în serios. În astfel de situaţii, te ridici şi părăseşti încăperea... Ştiţi, mulţi oameni spun 'de ce a aşteptat femeia aia 30 de ani (ca să raporteze un viol)? Pe naiba! Nu aşteaptă 30 de ani. Nu le-a băgat nimeni în seamă sau viaţa le era pusă în pericol sau familia le era ameninţată'', a mai spus cîntăreaţa.

La vîrsta de 15 ani, Morissette îşi începea cariera muzicală, înregistra casete demo şi videoclipuri în speranţa de a obţine un contract cu o casă de discuri. A semnat cu MCA Canada în 1990 şi a început să-şi înregistreze albumul de debut, intitulat ''Alanis'', pe cînd avea 16 ani. Acest prim album a fost lansat doar în Canada, la fel cum s-a întîmplat şi cu următorul - ''Now Is the Time'' -, cu un sound dance-pop pe care artista l-a abandonat odată cu cel de-al treilea material discografic, ''Jagged Little Pill'', vîndut în 33 de milioane de exemplare, care a transformat-o într-un succes internaţional. Artista a lansat pînă în prezent şase albume, cel mai recent ''Such Pretty Forks in the Road''.

Potrivit relatărilor din presă, Morissette nu fi prezentă la premiera documentarului ''Jagged''.

''Bineînţeles că mi-aş dori ca Alanis să fie aici. A fost un privilegiu să fac acest film şi sînt cu adevărat mîndru de el. Sper că vor fi alte ocazii în viitor cînd ea va putea participa la evenimente legate de film'', a declarat regizoarea documentarului, Alison Klayman.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽