COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Wi-Fi ucide plantele și provoacă dureri de cap

17 sep. 02:30   Sănătate
1480 0

Cercetătorii danezi au efectuat un experiment pentru a afla cum Wi-Fi influențează sănătatea. Rezultatele au fost șocante: internetul wireless ucide plantele și provoacă dureri de cap la copii.

La experiment au participat cîțiva elevi, care au petrecut noaptea cu telefonul sub pernă și cu Wi-Fi inclus. În dimineața următoare, copiii au demonstrat scăderea concentrației de atenție, majoritatea au acuzat dureri de cap.

Dar acest lucru nu le-a părut suficient oamenilor de știință și ei au verificat cum internetul wireless afectează plantele. Au pus șase ghivece de flori în camera cu Wi-Fi, iar alte șase - într-o cameră obișnuită pentru 12 zile. Majoritatea plantelor din camera cu internet Wi-Fi au căpătat culoarea maro, iar majoritatea s-au uscat, în timp ce în camera obișnuită florile nu au avut de suferit.

Un studiu similar a fost efectuat în Olanda. Rezultatele sale sînt următoarele: copacii care se aflau pe traiectoria semnalelor radio fără fir mai frecvent sufereau de afecțiuni ale scoarței și se uscau. Cu toate acestea la moment există foarte puține dovezi că internetul wireless reprezintă un real pericol pentru sănătatea umană. Investigațiile continuă.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽