Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Cu cine s-a întîlnit Krasnoselski la Moscova

15 dec. 2020,, 16:30   Politică
5952 2

Șeful Regiunii Transnistrene Vadim Krasnoselski a sosit la Moscova, unde se preconizează să susțină întrevederi în structurile de putere ale Federației Ruse, a declarat marți Serviciul de presă al liderului transnistrean.

Împreună cu Krasnoselski în capitala Rusiei a sosit șeful așa-numitului Minister al Afacerilor Externe al regiunii transnistrene Vitali Ignatiev.

„Pentru următoarele zile sînt programate o serie de întîlniri cu reprezentanți ai Dumei de Stat, ai Consiliului Federației, ai Ministerului Afacerilor Externe și ai altor agenții guvernamentale și departamente din Rusia”, se arată în comunicat.

Krasnoselski s-a întîlnit deja cu Farit Mukhametșin, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației. Interlocutorii au discutat starea actuală a lucrurilor în regiune și în jurul Transnistriei în lumina tendințelor actuale, acordînd o atenție specială procesului de negocieri.

Krasnoselski a subliniat obiectivul principial al Transnistriei de a avea un dialog constructiv cu Moldova, în vederea soluționării cît mai grabnice a problemelor social-economice și umanitare în interesul populației. El a menționat, de asemenea, că o condiție necesară pentru dinamica pozitivă a dialogului este îndeplinirea de către Chișinău a tuturor acordurilor încheiate anterior.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?