Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Sandu, la un an de la începerea războiului în Ucraina:”Moldovenii vor pace”

24 feb. 2023,, 10:03   Politică
2714 1

La un an de la demararea conflictului militar în Ucraina, șefa statului, Maia Sandu a venit cu un mesaj pe pagina sa de facebook.

Aceasta spun că Moldova va trăi în pace, alături de Ucraina, în familia țărilor europene, libere.

”Nu există durere mai mare decît a pierde pe cineva drag. Nu există nedreptate mai mare decît să fii invadat și ucis în propria casă, unde îți duci viața liniștit și frumos. Din dragoste de oameni și de țară, ucrainenii s-au ridicat, și-au învins fricile și au devenit invincibili.

Sîntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru o viață liberă și demnă. Ucrainenii vor pace. Moldovenii vor pace. Toată lumea care are ceva sfînt și oameni dragi vrea pace. Puterea noastră vine din dragoste și unitate. Să avem grijă unii de alții, să avem grijă de țară, să fim solidari cu ucrainienii care luptă pentru viața lor și pentru libertatea întregului continent. Le mulțumesc tuturor celor care în fiecare zi oferă o mînă de ajutor și contribuie ca binele să învingă răul.

Ucraina va învinge! Pacea va învinge! Moldova va trăi în pace, alături de Ucraina victorioasă, în familia țărilor europene, libere”, se arată în mesajul publicat de șefa statului.

4
0
0
0
31

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?