Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Radu Marian, despre noul slogan al Maiei Sandu pentru prezidențialele

24 mai. 16:02   Politică
3817 1

Deputatul PAS Radu Marian nu știe, deocamdată, cu ce slogan se va lansa președinta Maia Sandu în campania pentru prezidențialele din toamnă.

„Probabil nu va fi „Vremuri bune”, în general nu e o practică bună să repeți sloganul de la o capmanie la alta. Nu vei vedea nicăieri asta”, a spus parlamentarul, în cadrul podcastului Bandstage, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„La partid s-a discutat cu ce slogan va merge Maia Sandu în campania electorală?”, a fost întrebat Radu Marian.

„Doamna președintă nu este membru de partid”, a răspuns acesta.

„Dar va fi susținută de partid?”


„Da, desigur o vom susține și o să facem campanie pentru Maia Sandu, dar care e sloganul nu știu. Nu știu să fi fost discutat acest subiect.”

„Bănuiesc că nu va fi „Vremuri bune”?”

„ Nu știu, probabil nu, în general nu e o practică bună să repeți sloganul de la o capmanie la alta. Nu vei vedea nicăieri asta.”

„ Apropo, s-a dat tare de perete cu acest slogan „Vremuri bune”, mai ales în perioada asta complicată?”

„Noi evident că ne-am confruntat, din cauze externe, cu una dintre cele mai complicate perioade, de la independență încoace. Nu ar fi realist să spunem să s-au majorat substanțial standardele de viață, trebuie să fim sinceri cu noi”, a spus Radu Marian.

La 16 mai, Parlamentul a stabilit data alegerilor prezidențiale și referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană. Astfel, scrutinul va avea loc pe 20 octombrie, conform deciziei luate de deputați.

5
3
0
3
83

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?