X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

PSRM va merge astăzi să discute cu Maia Sandu

29 mar. 2021,, 08:03   Politică
3444 5

Liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a anunțat că astăzi, 29 martie, fracțiunea din care face parte va merge să discute cu președintele R. Moldova. Vineri, 27 martie, aceștia au refuzat să meargă la consultări motivînd ședința Parlamentului.

„Un simplu motiv de lucru, fiindcă parlamentul avea o agendă care era evident că o să fie peste ora 15:30, la care ni s-a solicitat întrevederea. Fiind o fracțiune din 37 de deputați și fiind evident că, dacă plecăm, la sigur nu era cvorum în sală, chiar și dacă erau invitați cei cîțiva fruntași, la fel nu era o normalitate, de aceea am considerat că mult mai bine și mult mai productive vor fi discuțiile cu președintele într-un timp mai îndepărtat de ziua de 26 martie, cînd nu vom avea o agendă în parlament. Ni s-a propus pentru discuții sau pentru consultări ziua de luni, la ora 13:30. Noi am acceptat, vom veni pregătiți, vom discuta, vom dialoga”, a declarat Furculiță în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Socialistul a menționat că PSRM va insista în continuare pe cadidatura lui Vladimir Golovatiuc pentru funcția de premier, scrie jurnal.md.

„Conform declarațiilor, noi vom itera faptul că există o majoritate parlamentară formată conform regulamentului și prevederilor Constituției, care optează pentru un candidat la funcția de prim-ministru, dl Golovatiuc Vladimir”, a punctat Furculiță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?