X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Mesajul Zinaidei Greceanîi către viitori deputați: Interesele țării să fie în capul mesei

12 iul. 2021,, 17:15   Politică
3742 10

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-a adresat colegilor deputați din Legislatura a X-a mulțumiri pentru colaborarea desfășurată, iar noilor deputați – felicitări și urări de succese în munca pentru binele țării.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Greceanîi a menționat că mandatul Legislaturii a X-a a fost incomplet, dar și extrem de dificil, avînd în vederea situația epidemiologică fără precedent în care s-a pomenit țara.

"În pofida restricțiilor pandemice, Parlamentul Republicii Moldova de Legislatura a X-a a adoptat peste 500 de acte normative din toate domeniile, convocîndu-se în 76 de ședințe plenare", a remarcat Greceanîi.

Speakerul și-a exprimat speranța că noua componență a Parlamentului să reprezinte cu demnitate voia poporului și să se conducă în activitate exclusiv de această voință și de legea supremă a statului.

"Stimați candidați la funcțiile de deputat în noua Legislatură, orice forță politică ați reprezenta, vă îndemn să puneți în capul mesei interesele țării noastre și cetățenilor ei. Iar sarcina este foarte grea – oamenii așteaptă progrese în toate domeniile, în primul rînd, în cele strategice: economie, sănătate, învățămînt, justiție, securitate. Sunt încrezută că toți deputații nou aleși vor conștientiza responsabilitatea ce le va revine lor și membrilor viitorului Cabinet de miniștri.


Vor fi multe fețe noi în Parlamentul de Legislatura nouă, dar vor fi și personalități cu profesionalism desăvîrșit, cu experiență unică și bogată. Acest fapt poate să urgenteze găsirea soluțiilor inteligente și eficiente pentru criza din țara noastră", a mai menționat Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?