X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Platforma DA: Am asistat astăzi la un circ ieftin

25 mar. 2021,, 11:45   Politică
3477 3

Ceea ce s-a întîmplat astăzi în Parlament a fost un spectacol regizat de către PSRM, Grupul Șor - pe de o parte, și PAS, pe de alta, a declarat deputatul platformei DA Alexandru Slusari, după ce tentativa de învestire a Guvernului Grosu a eșuat.

Potrivit lui Slusari, PSRM și Grupul Șor și-au coordonat acțiunile prin boicotul ședinței Parlamentului, iar PAS din start a stabilit că nu va acorda vot de încredere Guvernului Grosu.

„Este o bătaie de joc față de țară din partea acestor trei forțe politice, este un joc pentru a satisface propriile scopuri meschine politice”, a menționat Slusari.

„Am asistat la un circ ieftin, apoi ne-am dat seama că nu este așa de ieftin, prețul pe care îl plătește țara pentru tot ce întîmplă este inestimabil, nu poți estima cît costă viața unui om decedat de Covid”, a adăugat el.

Alexandru Slusari a mai declarat că înainte de începerea ședinței Parlamentului de astăzi, candidatul la funcția de premier Igor Grosu s-a apropiat de el și l-a anunțat că fracțiunea PAS nu va vota guvernul.


Deputatul a mai adăugat că „următoarele luni vor fi mai mult decît critice pentru R.Moldova”, în condițiile în care luptele politice între principalii rivali vor continua, inclusiv la Curtea Constituțională, în timp ce criza sanitară se va aprofunda.

"Dodon și Sandu vor face competiție între ei cine își asumă responsabilitatea, cît timp țara va fi în criză. Trebuie să înțelegeți că alegerile anticipate nu vor fi anunțate mîine sau poimîine. Ei înțeleg că nu pot merge în campanie electorală „pe sicrie”. Este un show dezgustător", a conchis Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?