Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Pascaru, despre moțiunea împotriva Guvernului Chicu

20 iul. 2020,, 12:47   Politică
3546 2

Deputatul PSRM Nicolae Pascaru consideră că unii politicieni încearcă să aducă țara într-o criză politică profundă, iar în spatele acuzațiilor se ascund alte interese ce nu au nimic în comun cu cele ale cetățenilor.

"Este regretabil că unii politicieni nu sînt responsabili de ceea ce se întîmplă în Moldova. Ei încearcă să învinuiască Guvernul Chicu de toate relele care s-au întîmplat", a menționat Nicolae Pascaru.

Potrivit deputatului, Guvernul condus de Ion Chicu face față situației în condițiile dificile provocate de pandemie, "aceasta fiind o problemă globală și nu locală, iar Guvernul Chicu gestionează această situație chiar mai bune decît în unele țări din Europa", scrie sputnik.md.

Cît privește semnarea de către Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu a moțiunei lansate de Platforma lui Andrei Năstase de demitere a Guvernului Chicu, deputatul PSRM, Nicolae Pascaru a comentat următoarele:

"PAS va încerca să acumuleze voturi cu cei de la PRO Moldova și Șor, însă nu le ajung încă două voturi. Acest pas care l-a făcut partidul Maiei Sandu nu este bun deoarece conlucrarea cu aceste grupări politice va scădea raitingul Maiei Sandu. Mai mult, cred că va fi o problemă pentru ei și nu vor găsi acele două voturi", a spus Pascaru.


Amintim că joi, în deschiderea ședinței Legislativului, reprezentantul Platformei DA Alexandr Slusari a prezentat de la tribună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu. Reprezentatul Platformei DA a adus un șir de critici Executivului ca argument pentru demiterea lui.

După ce le-a prezentat aleșilor poporului moțiunea de cezură, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a anunțat că Direcția Juridică a Legislativului urmează să facă expertiza moțiunii și dacă aceasta corespunde tutor rigorilor juridice, ea va fi examinată în una dintre ședințele în plen de săptămîna viitoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?