Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Partidul PACE au depus dosarele la CEC

14 mai. 2021,, 10:21   Politică
2545 0

Partidul politic Acasă Construim Europa (PACE) a depus dosarele la CEC pentru a se înregistra în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate.

"Am venit cu colegii noștri pentru a depunde actele pentru alegerile parlamentare anticipate. Sîntem primii aici și sîntem foarte bine pregătiți. Sîntem încrezători că astăzi vom reuși să depunem actele cu brio."

Amintim că Comisia Electorală Centrală primeşte de astăzi dosarele de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Actele pot fi depuse la sediul instituţiei în perioada 14 mai - 11 iunie, de luni pînă vineri între orele 09.00 şi 16.00. Potrivit regulamentului, CEC are la dispoziţie şapte zile pentru a oferi răspuns solicitanţilor.

CEC a aprobat lista cu 53 de partide politice şi organizaţii care pot participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.


Campania electorală va începe pentru fiecare concurent la data înregistrării acestuia de către CEC. Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Legislativului în 28 aprilie.

Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc în 11 iulie şi vor costa bugetul de stat în jur de 125 de milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?