Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Opinie: Vestul și Rusia au început să curățe țările din Europa de Est de guvernele corupte

12 iun. 2019,, 20:00   Politică
3922 2

Vestul și Rusia au început procesul de reformare și reformatare a Europei de Est - procesul de curațare a țărilor de conducerile corupte.

O astfel de opinie a fost exprimată de către directorul Institutului Social-Democrat din Moldova, membru al parlamentului moldovean, Bogdan Țîrdea, la postul de televiziune ”NewsFront TV”, transmite Noi.md.

El a menționat că noul guvern al Moldovei a fost recunoscut de Uniunea Europeană, Rusia și Statele Unite, deși Departamentul de Stat a vorbit cu fraze generale, totuși și ei au recunoscut acest guvern.

”Trebuie să ținem minte că noul guvern din Moldova a fost recunoscut de aproape întreaga lume: Franța, Germania, Canada, Rusia, Marea Britanie, Ucraina și așa mai departe. Acest lucru înseamnă că regimul se destramă, dar el nu înțelege acest lucru. Uitați-vă la Ucraina, puterea l-a pierdut pe oligarhul Poroșenko, iar în România, proprietarul de facto al țării, oligarhul Liviu Dragnea, a fost arestat și întemnițat. Cu alte cuvinte, Occidentul și Rusia au început procesul de reformare și reformatare a Europei de Est - procesul de curățare a țărilor de guvernele corupte", a concluzionat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?