X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Liderii PAS reacționează, după anunțul privind retragerea Natei Albot din cursa electorală

22 mai. 2021,, 11:15   Politică
5276 17

După anunțul privind retragerea Natei Albot de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), președintele interimar al PAS, Igor Grosu a venit cu o reacție.

Liderul formațiunii spune că „PAS regretă atacul asupra Natei Albot, iar cei care recurg la astfel de acțiuni își arată slăbiciunea și frica”.

„Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica. Anume cu mîinile lor a fost construit sistemul corupt și mafiot din țara noastră”, a menționat Grosu.

Miercuri, 19 mai, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră, că un candidat cu nr.8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care, anterior, a fost prinsă cu droguri pe Aeroportul Chișinău. Ulterior, în spațiul public a fost publicat și un document, potrivit căruia, persoana vizată ar fi Nata Albot, candidata cu nr.8 pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate. Poliția a confirmat autenticitatea documentului.

Precizăm că, potrivit documentului publicat pe canale anonime de Telegram, incidentul a avut loc un an mai tîrziu, în decembrie 2017. Asupra cetățeanului Natalia Albot s-a găsit cantitatea de 0,78 de grame de marijuană, substanță care este atribuită la substanțele narcotice care nu sînt utilizate în scop medicale – se arată în document.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?