X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

În această săptămînă ședința Parlamentului Republicii Moldova nu va avea loc

9 feb. 2023,, 09:15   Politică
2056 0

În această săptămînă ședința Parlamentului Republicii Moldova nu va avea loc. Informația a fost confirmată de Serviciul de presă al organului legislativ.

Între timp, nici comisiile parlamentare nu s-au întrunit pe 8 februarie, în ședințe de lucru. Nici pentru ziua de joi, 9 februarie, nu s-a planificat vreo ședință.

În aceste zile, o delegație parlamentară se află în Suedia. Șeful legislativului, Igor Grosu este însoțit de președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, președinta Comisiei de control al finanțelor publice, Tatiana Cunețchi, și Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian.

Reamintim că deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vasile Bolea, care este și membru al Biroului Permanent, a declarat că ședințele plenare vor fi organizate o dată în 14 zile, dar nu în fiecare săptămînă. Informația a fost confirmată și de către deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Vitalie Jacot. Jacot a spus că ședințele plenare în fiecare săptămînă e un lucru stresant.

1
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?