Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Candu: Dați-mi argumente, ce cîștigă PDM din această situație?

26 iun. 2018,, 15:20   Politică
3975 8

Aflat în vizită la Washington, spicherul Andrian Candu a ținut să-și expună punctul vedere asupra situației legate de invalidarea alegerilor din Chișinău, informează Noi.md.

El a menționat că urmărește cu îngrijorare evoluția lucrurilor în țară și împărtășește poziția exprimată deja de colegii săi de privind precedentul periculos, care a fost creat.

„Aș vrea numai să amintesc despre principiul de la care pornește orice investigație - cui folosește?”, s-a întrebat spicherul.

„Dați-mi argumente ce cîștigă PDM din această situație. Pentru că noi, împreună cu colegii, oricît nu ne-am strădui nu putem găsi niciun avantaj pentru guvernare în această situație. sîntem blamați că “nu intervenim în justiție pentru Năstase”, pentru Usatîi, pentru candidata Șor și pentru mulți alții. Dar noi nu vom interveni în actul de justiție, ci ne vom concentra pe reforme, împreună cu partenerii noștri externi ce ne pot ajuta să modernizăm și să profesionalizăm acest sector, pentru ca cetățenii să aibă încredere în justiție”, a continuat el.

Și liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a comentat astăzi acest subiect, menționînd că situația nu trebuie escaladată, „dacă nu vrem să ne trezim cu surprize și mai mari”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?