Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Candu: Vă asigur că PD va cîștiga alegerile parlamentare

26 sep. 2018,, 16:20   Politică
3716 21

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, se arată convins că Partidul Democrat va deține puterea și în următorii patru ani, notează Noi.md.

Politicianul a făcut declarația în contextul în care recent Vlad Plahotniuc a vorbit despre rezultatele-record înregistrate de PD la capitolul reabilitării drumurilor din țară.

„De cînd PD și-a asumat întreaga guvernare, a realizat mai multe reușite. A fost pornit programul „Drumuri bune pentru Moldova” și reparați 1600 de kilometri. Mai mult decît atît, PD, care va cîștiga alegerile parlamentare, și va fi la guvernare în următorii patru ani, propune pentru anul următor reparația a 2600 km de drum”, a menționat politicianul.

Întrebat de ce totuși democrații critică guvernele anterioare pentru lipsa reușitelor, în condițiile în care PD a avut reprezentanți în componența executivelor după 2009, inclusiv la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Candu a explicat: „PD a răspuns într-adevăr de unele domenii. În același timp, să nu uitați că prim-ministrul și alte structuri importante, cum ar fi Cancelaria de Stat, unde erau blocate foarte multe inițiative ale PD, erau deținute de alte partide. PD și-a asumat responsabilitatea guvernării în întregime prin premierul Filip din ianuarie 2016 și din acea perioadă răspunde pentru toate reușitele și eșecurile”, a comentat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?