Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Cum explică Grosu interdicția de a intra în R. Moldova primită de cei 12 suporteri sîrbi

15 feb. 2023,, 13:33   Politică
2687 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, susține că interdicția de a intră în Republica Moldova primită de cei 12 sîrbi, nu prevede ceva special.

Șeful Legislativului menționează că luînd în considerație situația în care se află la moment țară noastră, meciul ar fi mai bine să se dispute fără suporteri.

„Noi am rugat frumos să lăsăm plăcerea de a savura un meci de fotbal pentru altă dată și să înțeleagă situația în care ne aflăm la moment. Nu este vorba de ceva special în adresa acestor suporteri. A coincis acest meci. Noi am explicat și la Federația de Fotbal și la Federația Internațională că pentru moment e bine să se joace așa cum este. Asta o să fie înțelept și din partea lor și din partea noastră”, declară Igor Grosu.

Ieri, 12 sîrbi, susțînători ai clubului sportiv Partizan au primit interdicția de a intră in Republica Moldova. Ulterior, Poliția de Frontieră a venit cu explicații, menționînd că cetățeni străini au primit refuz, pe motiv că aceștia nu întruneau condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

0
0
0
0
26

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?