Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Grosu, către Tauber: „Lupta cu bandiții continuă. Nu vă ascundeți după hoțomanul vostru”

4 apr. 2022,, 13:48   Politică
8797 0

Ceartă la ședința Parlamentului între Igor Grosu și Marina Tauber. Deputata s-a arătat nemulțumită de faptul că ședința Parlamentului a fost convocată astăzi, în contextul în care joi, la ultima întrevedere a Legislativului, s-a discutat despre o nouă ședință tot pentru ziua de joi, 7 aprilie. „Vă rog să ne explicați graba, dar vă rog, un răspuns tehnic, nu politic”, a spus aceasta.

În replică, Grosu a spus că „lupta cu bandiții și hoții nu are vacanță și nu are regim special, e continuă”. „Noi am fost pregătiți conform procedurii declanșată cu mult timp înainte de a discuta subiectul vineri, atunci au parvenit candidaturile partenerilor de dezvoltare”, a răspuns acesta. Tauber a venit cu o altă replică, transmite unimedia.

Acesta a spus că fracțiunea Șor este pentru lupta cu corupția, iar cei vinovați să fie trași la răspundere.

„Poziția este că noi o să ne abținem de votarea acestor proiecte, pentru că la bază stau motive de deturnare atenției publice de la probleme grave”, a spus Tauber.

„Nu vă mai deranjați să explicați faptul că vă ascundeți după hoțomanul vostru. Vreau să vă asigur că spre deosebire de alți parteneri hoți cu care ați colaborat, hoților voștri o să le asigurăm un proces judiciar foarte corect. O să asigurăm condiții de cazare și proces echitabil”, a replicat Grosu.


3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?