Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ghimpu îi dă replica lui Munteanu: Nici cel mai veninos șarpe nu are atîta venin

13 dec. 2018,, 16:50   Politică
5979 4

Acuzaţiile şi insultele liberalilor la adresa fostului coleg de partid Valeriu Munteanu continuă.

De această dată, preşedintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a spus că Munteanu este mai periculos decît un şarpe veninos.

Comparaţia vine după ce fostul vicepreşedinte al formaţiunii a mers, după plecarea din PL, pe la mai multe televiziuni şi a criticat modul în care decurg lucrurile în Partidul Liberal.

"Nici cel mai veninos șarpe nu are atîta venin, cît iese din Valerică cel mititel!", a scris Mihai Ghimpu, într-o postare pe Facebook.

Totodată, preşedintele de onoare al PL a explicat de ce Valeriu Munteanu nu a fost ales preşedinte al formaţiunii şi că în fruntea partidului a ajuns Dorin Chirtoacă


Potrivit lui Ghimpu, la Consiliul Republican al PL, pentru Munteanu şi-au dat votul cel mult patru persoane. Ghimpu a mai precizat că Valeriu Munteanu a muncit mult în partid, dar nu a fost un om de echipă, motiv pentru care nu s-a putut bucura de o mai mare susţinere din partea colegilor.

Atacurile lui Mihai Ghimpu, dar şi ale altor liberali vin după ce, la începutul săptămînii, Valeriu Munteanu a anunţat că pleacă din PL pe motiv că noua conducere a partidului nu dorește să coalizeze cu binomul PAS și PPDA, pentru a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie anul viitor, dar şi din cauza altor decizii luate în formaţiune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?