Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Diacov spune că Stoianoglo va aduce în sistem alți procurori

10 dec. 2019,, 10:18   Politică
3720 0

Ex-procurorul Ivan Diacov spune că noul procuror general, Alexandr Stoianoglo, va aduce în sistem alți procurori pentru a investiga frauda bancară. Întrebat dacă poate oferi mai multe detalii la acest subiect, Diacov a evitat să răspundă, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

„Eu îl cunosc foarte bine, chiar din primele zile cînd acesta a venit în procuratură. Eu știu ce spun. Stoianoglo va numi pentru frauda bancară un om separat. Toți care au lucrat pînă acum vor fi dați afară și vor fi oameni noi, care se vor ocupa doar de asta. – Dar dumnevoastră știți cine va fi numit? – Sigur că știu. – Dar puteți să ne spuneți? – Nu trebuie. Ei deocamdată nu lucrează în sistem. O să-i invite”.

La începutul acestei luni, Alexandr Stoianoglo a spus că vrea să înlăture din procesul privind „furtul miliardului” actualii procurori și ofițeri de urmărire penală. Procurorul general proaspăt numit în funcție crede că investigația a luat-o pe o cale greșită, asta a declarat Stoianoglo la interviul de la ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?