Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Deputatul PAS Alex Trubca și-a cerut scuze de la un grup de ONG-uri

9 feb. 2022,, 11:31   Politică
2660 0

După ce s-a pomenit în centrul unui scandal, fiind acuzat de intimidare de către mai multe ONG-uri, deputatul PAS Alex Trubca a venit cu un nou mesaj în care a adus scuze publice celor vizați în declarația sa.

Parlamentarul spune că nu a avut intenția de a jigni pe cineva.

"Regret situația creată. Exprimarea mai puțin diplomatică a dus la înțelegerea greșită a sensului cuvintelor mele. Nicio secundă nu am avut intenția de a jigni, darămite amenința pe cineva.

În cazul în care cineva din cei prezenți în cadrul ședinței sau care au urmărit înregistrarea s-au simțit jigniți de expresiile mai puțin reușite, îmi cer scuze.

Totodată, reiterez sensul celor formulate în cadrul ședinței. Este imperios de făcut o evaluare a eficienței utilizării resurselor publice alocate pentru protecția mediului și de asigurat o direcționare eficientă a banilor publici întru soluționarea problemelor de mediu", a scris deputatul pe rețelele de socializare.


Menționăm că scandalul a izbucnit după ce mai multe ONG-uri și-au exprimat ieri profunda îngrijorare și au condamnat „acțiunea de intimidare” în adresa Avocatului Poporului pentru drepturile copiilor, jurnaliștilor de mediu și societății civile, din partea deputatului PAS, Alexandru Trubca, după ce aceștia s-au expus împotriva incinerării anvelopelor uzate la uzina din Rezina.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?