Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 508

Ceban, detalii despre vizita sa la Moscova și ce se va discuta

27 noi. 2019,, 14:24   Politică
3549 4

Primarul general al capitalei Ion Ceban va face mîina o vizită la Moscova, pentru a se întîlni cu primarul Moscovei, Serghei Sobyanin.

Edilul, care a ajuns la cîrma capitalei de pe listele Partidului Socialiștilor a spus care ar fi proiectele ce urmează a fi discutate cu Sobyanin.

„Agenda o voi face publică mîine. Vom discutat proiecte comune care pot fi realizare în interesul chișinăuienilor. Avem nevoie de expertiză, de proiecte de infrastructură”, a declarat Ceban, transmite Noi.md cu referire la TV8.

Edilul a mai precizat de ce prima să vizită în calitate de primar o va face în Federația Rusă.

„Pentru că a fost prima invitație. Deja astăzi am, multe alte invitații. O să dăm curs tuturor invitațiilor, că avem ce discuta cu oamenii de peste hotare”, a spus Ion Ceban.


„– Din banii cui se fac aceste vizite? – Nu știu. De asta se ocupă direcția finanțe, direcția juridică. – Cîți bani sînt cheltuiți? – Idee nu am, sincer”, a mai precizat primarul.

Următoarea vizită în străinătate este programată pentru săptămîna viitoare. Edilul a refuzat să spună unde vă merge.

Săptămîna trecută și premierul Ion Chicu, fost consilier al președintelui Igor Dodon și prim-ministru Republicii Moldova a întreprins o vizită la Moscova, de unde s-a întors cu mai multe promisiuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?