COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vlad Batrîncea, despre posibila alianță PSRM-PDM

Vlad Batrîncea, despre posibila alianță PSRM-PDM

Primele declaraţii ale deputatului PSRM, Vlad Batrîncea, după întîlnirea secretă între PSRM şi PDM. Bătrîncea a declarat că Guvernul a fost susţinut de socialişti şi democraţi.

"-Am discutat multe chestii tehnice şi activitatea Guvernului. Acest Guvern a fost susţinut de socialişti şi democraţi.

Aţi discutat despre o coaliţie cu PDM?

-Noi astăzi ne-am văzut cu conducerea oficială a PDM şi nu am discutat nimic deosebit.

A fost o şedinţă fără presă, am vrut să fie o discuţie sinceră şi de lucru", a spus deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, transmite Noi.md cu referire la Publika.

Amintim că, la Parlament a avut loc o întîlnire la care au participat Președintele țării, președintele Parlamentului, primul ministru, precum și conducea PSRM și PDM, la nivel de președinți și vicepreședinți.

Principalele teme de discuție au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare, inclusiv cu privire la lansarea unor proiecte ample, pe termen mediu și lung, care vizează îmbunătățirea continuă a vieții cetățenilor.

La întîlnirea de lucru au fost discutate și problemele abordate de cetățeni în cadrul vizitelor întreprinse în teritoriu de reprezentanții Președinției, Guvernului, Parlamentului.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load