Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3715

Usatîi: "Plahotniuc are partide noi, el încearcă să revină în forță"

8 iun. 10:07   Politică
2888 0

Fostul președinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, forțează revenirea în politica moldovenească, afirmă liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Potrivit lui Renato Usatîi, Plahotniuc ar fi fost vizitat în Cipru de Nord, acolo unde s-ar afla în prezent, de aproape 300 de persoane din Republica Moldova.

Printre aceste s-ar fi numărat actuali și foști primari, dar și președinți de raion, transmite Noi.md cu referire la jurnaltv.

„El la toți le spunea vrăjeala că „m-am înțeles cu americanii, în aprilie, mă întorc acasă”, spunea asta încă iarnă. Cînd au ieșit cu sancțiunile SUA, apoi Marea Britanie, UE, le spune că americanii i-au zis să mai aștepte un an și jumătate.

El are și partide noi. Da, el încearcă să intre în cărți”, afirmă Renato Usatîi.


La sfîrșitul lunii octombrie 2022, Vlad Plahotniuc a declarat în cadrul unui interviu, oferit în exclusivitate pentru tribuna.md că intenționează să revină în politică. Fostul lider democrat a părăsit Republica Moldova în iunie 2019.

În octombrie, anul trecut, Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au fost introdși de Statele Unite ale Americii într-o listă de sancțiuni, care prevăd inclusiv faptul că cei doi nu pot intra pe teritoriul SUA ca și imigranți sau non-imigranți.

7
1
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?