Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Usatîi: "Eu nu încurc nimănui"

16 mar. 2023,, 14:15   Politică
2823 0

Liderul Partidului Nostru (PN) Renato Usatîi a comentat situația politică din țară.

"Astăzi, sondajele care nu sînt controlate de o ambasadă sau alta, sau de partidul de guvernămînt, arată că 60% din populație susțin alegerile anticipate, ratingul guvernului fluctuează la nivelul "ratingului" lui Plahotniuc”, a declarat Usatîi într-un talk-show la unul dintre posturile de televiziune, relatează enews.md

"Nu m-aș fi întors în politica moldovenească dacă totul ar fi fost bine în țară. De ce să deranjez oamenii dacă ei fac fapte bune. Eu nu încurc nimănui, deși mulți îmi reproșează că încurc ba socialiștilor și lui Șor, ba autorităților. Astăzi sînt președintele Partidului Nostru, al cărui vector principal este vectorul dezvoltării naționale", a spus politicianul.

"Oamenii văd că nu s-a făcut nimic în 30 de ani, problemele lingvistice, se schimbă guvernele, partidele, coalițiile, dar la oameni nu se schimbă nimic -nici în buzunar, nici în frigider. Și toți simt acest lucru, nu numai în cei din diasporă", a subliniat liderul PN.

Întîlnirile mele în străinătate cu cetățenii noștri au legătură cu dorința cetățenilor de a discuta situația din țară, precum și de a crea organizații de partid nu numai în țară, ci și în străinătate. Din ce țară și din ce oraș primesc cele mai multe solicitări – acolo mă duc", a rezumat Renato Usatîi, comentînd călătoriile sale frecvente în orașele europene.

4
0
1
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?