Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

S-a aflat cine este candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar de Bălți

2 oct. 2023,, 07:10   Politică
3218 0

După aprobarea locuitorilor din Bălți, Alexandr Petkov a devenit candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Prezentându-l la o întâlnire cu locuitorii orașului, liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a spus că propunerea de nominalizare a lui Petkov a fost făcută ținând cont de faptul că bălțenii vor să vadă în funcția de primar o persoană onestă, cu o reputație nepătată. Candidatul Partidului Nostru nu este asociat cu clanuri corupte, nu a fost implicat în cumătrism, a rămas corect și onest când a fost deputat și consilier prezidențial și nu s-a temut niciodată să critice autoritățile, transmite Noi.md cu referire la stiri.

Alexandr Petkov a mulțumit echipei Partidului Nostru și bălțenilor pentru încrederea acordată și a declarat că intenționează să continue proiectele începute în 2015 de către echipa lui Renato Usatîi. „Aume cu Usatîi a devenit posibilă lupta împotriva schemelor, s-au pus bazele luptei împotriva corupției, iar Bălțiul a început să se dezvolte. Locuitorii din Bălți au avut un vis și au început să-l realizeze. Aș dori să continui acest lucru”, a spus Petcov.

Bălţenii au susţinut şi propunerea lui Renato Usatîi de a fi cap de listă a candidaţilor Partidului Nostru în Consiliul Municipal Bălţi. Usatîi a explicat că Bălțiul are nevoie de un primar care să se ocupe exclusiv de oraș și, în tandem cu fracțiunea Partidului Nostru din Consiliul Municipal, să rezolve rapid problemele acumulate. Astfel, însuși Renato Usatîi va putea să dedice timpul necesar pentru a continua lupta împotriva ilegalităților la nivel național.

„În ce transformă guvernarea țara noastră?! Ce face opoziția „moartă” în Parlament?! Eu nu sunt indiferent ce se întâmplă cu țara și cu cetățenii, cine și cum ne conduce țara. Ne așteaptă multă muncă atât la Bălți, cât și în toată Moldova. Trebuie să eliberăm țara de cei care conduc astăzi și de cei care au furat miliardul și vor să revină la putere”, a spus Renato Usatîi.


Liderul Partidului Nostru a mulțumit locuitorilor din Bălți pentru susținerea propunerilor înaintate și pentru faptul că nu sunt indiferenți la ceea ce se întâmplă în orașul lor și în toată Moldova. El a anunțat că, împreună cu Alexandr Petkov, va continua consultările cu cetățenii din Bălți în toate problemele care îi privesc. Inclusiv lista candidaţilor Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Bălţi va fi discutată cu locuitorii oraşului.

3
2
1
3
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?