X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Un deputat a îndemnat cetățenii să nu se lase pradă emoțiilor și să se uite la Ucraina

9 noi. 2020,, 17:25   Politică
8527 10

Cetățenii Republicii Moldova trebuie să lupte pentru stabilitatea și dezvoltarea țării și să sprijine președintele în exercițiu, Igor Dodon, care este înțelept și responsabil, un lider, care are cel mai bun program pentru transformări reale în beneficiul cetățenilor, și care, împreună cu echipa sa unită de conducători, deja a obținut multe rezultate vizibile.

De această părere este deputatul în parlament din partea PSRM, Nicolae Pascaru, vorbind în cadrul unei emisiuni televizate, menționînd, de asemenea, că, în defăimarea președintelui în exercițiu sînt investite mari fonduri din străinătate, și de acest lucru trebuie să se ocupe organele de drept, relatează Noi.md.

"Să investești atît de mulți bani în PR negru și denigrarea președintelui, nu este doar incorect, de anchetarea acestui caz ar trebuie să se ocupe oamenii legii, deoarece acestea sînt surse mari, banii unor fonduri mari, care au distrus nu doar o țară", a spus Nicolae Pascaru.

El a îndemnat cetățenii să nu se lase pradă emoțiilor și să privească, de exemplu, ce se întîmplă la vecinii din Ucraina.

"Pînă în prezent, în Ucraina, dacă e să evaluăm starea de lucruri de acolo în ultimii 5-6 ani, situația este foarte deplorabilă. Dacă la noi, în Moldova tarifele la gaze au fost reduse cu 15-20%, atunci în Ucraina acestea au crescut. Ucrainenii nu sînt foarte mulțumiți de actuala lor guvernare și de schimbările ei, viața se înrăutățește acolo în fiecare zi", a subliniat deputatul PSRM.


Potrivit lui, țara are nevoie de lideri înțelepți care să-și asume responsabilitatea.

"Cetățenii Republicii Moldova au realizat acest lucru și au votat în mod activ pentru președintele Dodon, știind că probabil a făcut unele greșeli, dar în general programul președintelui în exercițiu este cea mai puternică cu proiecte și viziuni despre ce se va întămpla în țară mai departe, și el are deja rezultate reale. Iar al doilea contracandidat nu are nimic cu ce se lăuda. Nu spun că avem un președinte sfînt. Dar astăzi nu există o alternativă - avem nevoie de stabilitate și dezvoltare, trebuie să ne amintim de asta", a declarat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?