X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Declarație: "Dacă ar fi fost alții la guvernare, în Moldova ar fi domnit haosul" (VIDEO)

9 noi. 2020,, 14:00   Politică
7273 11

Dacă în perioada de pandemie la guvernare în Moldova nu s-ar fi aflat actuala echipă eficientă de manageri, dar alte persoane, și nu ar fi existat munca unită a președintelui Igor Dodon, a parlamentului și a guvernului, cum este acum în republică, în țară ar fi domnit haosul, iar efectele crizei ar fi fost mult mai grele.

Această părere a fost exprimată de deputatul PSRM, Nicolae Pascaru, în cadrul unei emisiuni televizate, transmite Noi.md.

El a reamintit că anul curent a fost, ca niciodată, unul foarte dificil, cu pandemie și secetă puternică.

"A existat o criză mare, dar la guvernare au fost manageri buni pentru gestionarea crizei. Guvernul, Parlamentul și președintele au lucrat împreună. Dacă la guvernare s-ar fi aflat alte persoane, un alt președinte sau alt premier, acum consecințele crizei ar fi fost mult mai grele.


Noi ieșim din aceste crize. Au fost achitate compensații agricultorilor pentru pierderile din recolta primului grup de cereale. Lor le-au fost alocate circa 400 de milioane de lei. Acesta este un ajutor foarte mare! La CIE "Moldexpo" a fost creat Centrul operativ pentru COVID-19. Da, nu totul a fost perfect, dar guvernarea se descurcă cu pandemia. Spitalele sînt gata, agricultorii au primit compensații, echipa mereu lucrează și ține situația sub control. Alții ar fi aruncat țara în haos", a subliniat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?