X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Țîrdea consideră drept mare greșală numirea lui Radu și Ciubuc în calitate de miniștri

30 sep. 2018,, 14:45   Politică
6092 13

Analistul politic Bogdan Țîrdea consideră că numirea Silviei Radu în fruntea Ministerului Sănătății, Protecției Sociale și Familiei este un pretext pentru a încerca să o promoveze în noul parlament.

Radu în mod devastator a pierdut alegerile pentru postul de primar al capitalei, primind doar 17% din votul alegătorilor care au venit la urne. Numirea ei la funcția de ministru este doar un prolog al campaniei electorale, iar Radu poate deveni candidat în unul din districtele electorale unanominale, consideră Țîrdea.

Numirea Silviei Radu în post ministerial, precum și transferul lui Nicholae Ciubuc în postul de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Protecția Mediului, au fost calificate de Țîrdea drept o mare greșală. În plus, aceasta a provocat un scandal în comunitate și o nouă blocadă instituțională, un alt conflict între puteri, care trezește din nou probleme legate de funcționarea instituțiilor de stat și încă o dată a demonstrat „rufele murdare“ la nivel internațional, a declarat Bogdan Țîrdea în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” pe canalul NTV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?