Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Socialiștii au decis cine va fi candidatul la Primărie, în 2019

6 iun. 2018,, 10:10   Politică
6334 3

Președintele Igor Dodon a anunțat că Ion Ceban va fi înaintat de PSRM la alegerile locale din 2019 din nou la șefia Capitalei.

Declarația a fost făcută de către Dodon în cadrul emisiunii „Ediție Specială” de la postul de televiziune NTV Moldova.

„Ion Ceban va fi candidatul PSRM la următoarele alegeri locale, care vor avea loc în 2019. Eu cred că el va fi candidatul nostru. Noi îl vom susține. În acest an el trebuie să se ocupe doar de problemele orașului. El este gata de asta. Și-a demonstrat aptitudinile la aceste alegeri”, a afirmat Dodon.

Totodată, Dodon susține că, oponentul lui Ceban, care a cîștigat alegerile – Andrei Năstase a admis multe încălcări ale legislației electorale. „Pentru prima dată au fost admise atît de multe încălcări, începînd de la faptul că Năstase și echipa sa făceau agitație electorală în ziua alegerilor și terminînd cu faptul că mulți politicieni de peste hotare și-au exprimat susținerea deschis. Noi am luat asta în calcul. Dacă noi, socialiștii, făceam așa ceva cu siguranță de descalificau din cursă”,a mai spus Dodon.

În același context, președintele și-a expirmat nemulțumirea pe faptul că suburbiile participă la scrutinul pentru alegerea primarului Chișinăului. Acesta consideră că suburbiile trebuie să participe doar la alegerea membrilor Consiliului Municipal și atît.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?