TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Slusari, avertizat să-şi ia pază după declaraţiile privind jaful bancar

Slusari, avertizat să-şi ia pază după declaraţiile privind jaful bancar

Preşedintele comisiei de anchetă privind devalizarea sistemului bancar, Alexandru Slusari, vicepreşedinte al Parlamentului, afirmă că a primit avertizări după declaraţiile privind rezultatele audierilor în cadrul comisiei.

„După declaraţia despre rezultatele audierilor în cadrul Comisiei de anchetă şi concluziile făcute în urma acestora, m-a sunat un cunoscut bine intenţionat. Mi-a spus că comisia se mişcă în direcţia corectă, dar foarte periculoasă. Iată de ce m-a rugat să nu merg mai mult pe jos (eu am renunţat la automobil de serviciu) şi să-mi cer pază. Nu voi urma aceste recomandări. Doar prostul nu se teme, însă sentimentul de frică eu l-am depăşit în ultimii trei ani de luptă cu regimul precedent criminal. Mai ales că toate documentele rămân. Ele au fost studiate atent de alţi membri ai Comisiei. La noi nu sunt contradicţii şi oricum raportul calitativ va fi întocmit”, a declarat Slusari pe pagina sa de facebook.

Ieri Slusari în urma analizării raportului făcut în 2013 asupra situaţiei de la Banca de Economie a constat că statul a avut şansa să păstreze pachetul de control. Fostul deputat comunist Oleg Reidman, care anterior a fost preşedinte al unei comisii privind investigarea furtului din sistemul bancar a spus că s-a discutat despre aceasta, dar din stenogramă nu reiese că ipoteza de a păstra pachetul s-a discutat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load