X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Șeful statului le-a adresat un mesaj de felicitare vîrstnicilor

1 oct. 2018,, 17:01   Politică
2385 0

Președintele Igor Dodon a transmis astăzi un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a persoanelor în etate, comunică Noi.md.

Demnitarul a remarcat că vîrstnicii merită o deosebită stimă și atenție, deoarece pe lîngă toate faptele lor bune, pot să ne împărtășească bogata experiență profesională și de viață.

„Timp de mai mulți ani, mereu i-am apărat pe cei bătrîni de fărădelegile regimului de guvernămînt și în continuate voi depune tot efortul pentru a-i ajuta șă-și rezolve problemele. În calitate de inițiative ale șefului statului, în sfera socială au fost înaintate cele cu privire la anularea majorării vîrstei de pensionare, indexarea obligatorie a pensiilor de două ori pe an, anularea plății pentru mai multe servicii medicale, ș.a. Am convingerea că după următoarele alegeri, inițiativele sociale pe care le voi înainta vor fi susținute de noua componență a legislativului și realizate cu succes. Urez tuturor concetățenilor și persoanelor de vîrsta a treia multă sănătate, energie şi mulţi ani înainte!”, se arată în mesajul lui Dodon.

În contextul sărbătorii marcate astăzi, oficialul a anunțat că Fundaţia de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet” a lansat o campanie națională de susținere a oamenilor de vîrsta a treia, în cadrul căreia se vor bucura de suport circa 20.000 de vîrstnici din toată ţara.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?