Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce mesaje au transmis Filip și Plahotniuc de Ziua persoanelor în etate

1 oct. 2018,, 13:22   Politică
3274 4

Mai mulți demnitari de stat și politicieni au ținut să transmită mesaje de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a persoanelor în etate, notează Noi.md.

În mesajul său de felicitare, premierul Pavel Filip a vorbit despre rezultatele reformei sistemului de pensii, care va avea un impact bun.

„Aproximativ 95 de mii de pensionari vor începe să primească pensii mai mari. Aceasta este ultima etapă de valorizare din reforma pensiilor. O reformă complicată prin care ne-am dorit să corectăm o nedreptate. După încheierea acestei ultime etape, putem spune că am ajustat pensiile afectate de devalorizarea banilor în timp pentru toți cei care au fost nedreptățiți după anul 2000”, a anunțat Filip.

Cu un mesaj de apreciere față de vîrstnici a venit și liderul PD, Vlad Plahotniuc.

„Față de bunici avem respect și admirație. Ei sunt cei care ne-au învățat ce înseamnă răbdarea, blândețea și bunul simț. Să fim grijulii cu ei, să le arătăm că ne sunt dragi, așa cum au făcut-o și dânșii în relația cu noi. Pentru truda lor, pentru lecțiile de viață pe care ni le oferă, să le demonstrăm recunoștința și prețuirea noastră”, a menționat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?