Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Sandu și Recean, prezenți la Consiliul Național Politic al PAS: Ce declarație a fost adoptată

11 iun. 2023,, 09:16   Politică
3796 2

Partidul Acțiune și Solidaritate s-a întrunit în cadrul Consiliului Național Politic și a adoptat o declarație prin care se angajează să ducă Moldova în Uniunea Europeană.

La întrunire au participat președintele Maia Sandu și premierul Dorin Recean, chiar dacă aceștia nu sînt membri de partid, notează Noi.md.

Prin declarația adoptată, formațiunea și-a asumat să facă transformările necesare pentru ca pînă în 2030, Republica Moldova să devină membru UE.

"Vom îndeplini ce ne-au cerut cetățenii:

  • PAS va munci pentru a duce Moldova în Uniunea Europeană și va susține eforturile Președintei Maia Sandu, a cărei credibilitate a așezat Moldova în rîndul țărilor libere și puternice ale lumii.
  • Echipa Europa de primari PAS va acționa unitar pentru realizarea proiectului nostru de țară – Moldova europeană. Primarii PAS vor munci pentru a aduce Uniunea Europeană în fiecare localitate din Moldova.
  • Vom coopta oameni competenți, integri din toate domeniile pentru a îmbunătăți calitatea administrației centrale și locale.

Vom reuși doar păstrînd unitatea și muncind împreună. Avem datoria să facem transformările necesare pentru ca pînă în 2030, Republica Moldova să fie membră cu drepturi depline a familiei europene, pentru că Moldova este europeană", se arată în declarația adoptată de Consiliul Național Politic al PAS.


5
0
0
1
60

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?