Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Sandu împreună cu şefa statului slovac au discutat cu refugiaţii

30 mar. 2022,, 21:20   Politică
2387 0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președinta Slovaciei, Zuzana Čaputová, au vizitat în această după-amiază Centrul de plasament de la „Moldexpo”. Astăzi, la Centrul respectiv a ajuns lotul de ajutor umanitar, oferit țării noastre de Slovacia pentru refugiații din Ucraina.

Cele două șefe de stat au discutat cu administrația Centrului, cu voluntarii din Moldova, Ucraina și alte țări, și cu cîțiva dintre refugiați - bunici, mame, copii. Persoanele refugiate le-au mulțumit autorităților din Moldova pentru condițiile create, pentru mîncarea gustoasă și pentru căldura cu care i-au primit cetățenii moldoveni, menționînd că dorința lor cea mai mare este să revină cît mai curînd acasă și să-și reconstruiască țara. Președinta Maia Sandu le-a dorit mult curaj, asigurîndu-i că Moldova le va fi în continuare alături și împreună ne vom ruga pentru pace.

După vizita la „Moldexpo”, șefa statului împreună cu Președinta Zuzana Čaputová au mers pe la lacul de la Valea Morilor. „Ne-am luat rămas bun cu promisiunea unei noi revederi, într-o perioadă mai liniștită pentru întreaga lume, și a unor noi proiecte comune”, a spus Președinta Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?