COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Sandu îi declară război lui Șor: se va adresa în judecată

7 iun. 2018,, 15:01   Politică
5760 10

Liderul PAS, Maia Sandu, îl va acționa în judecată pe controversatul om de afaceri Ilan Șor, pentru defăimare, notează Noi.md.

Sandu a dezmințit informația făcută public de Șor precum că ar fi luat bani în plic de la Vlad Filat, precizînd că poate să justifice proveniența legală a veniturilor și cheltuielilor sale.

În opinia conducătoarei PAS, acuzațiile la adresa ei sînt lansate de oponenții politici din frică. Ea a menționat că va încerca să-și facă dreptate pe cale legală, chiar dacă procesele inițiate în ultimii ani sînt tergiversate.

Potrivit lui Ilan Șor, Maia Sandu ar fi fost plătită lunar de fostul lider PLDM, Vlad Filat, cînd era în echipa PLDM. „Ești un manager de nivel mijlociu a proiectului PLDM pe care eu l-am finanțat. Trebuie să înțelegi că eu știu cu cît te plătea Filat, în plic, în fiecare lună, ca adaos la salariu. Și tot eu puneam acei bani în plic, înainte ca el să ajungă la tine. Ție ți-au dat mai mult decît altora, de aceea ar trebui să-ți fie rușine să spui că trăiești modest și chiar sărac”, scrie Șor într-o postare oficială.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X