Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Sandu: ”Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort”

23 iun. 21:54   Politică
1213

Republica Moldova are în față un drum complicat care va cere multă muncă și efort. Aceasta a scris pe pagina sa de facebook, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu îndată după ce liderii UE au decis să acorde Ucrainei şi Republicii Moldova statutul de candidat oficial la aderarea la Uniunea Europeană, informează noi.md

”Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor.

Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort - și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetățenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor, în Uniunea Europeană!”, scris Sandu.

Reamintim că astăzi, Republica Moldova a primit oficial, alături de Ucraina, statutul de candidat oficial la aderarea la UE. Anunţul a fost făcut de Preşedintele Consiliului European Charles Michel pe canalul său de Twitter.

Această decizie mult aşteptată luată la un summit al şefilor de stat şi de guvern ai ţărilor UE la Bruxelles, marchează începutul unui proces lung şi complex în vederea aderării.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав