Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

S-a aflat cînd ar putea fi investit guvernul Recean

13 feb. 2023,, 13:43   Politică
3957 1

Majoritatea miniștrilor din Guvernul condus de Natalia Gavrilița se va regăsi în echipa lui Dorin Recean, iar marți, 14 februarie, ar putea avea loc învestirea în Parlament, a declarat pentru Radio Moldova, deputatul PAS, Radu Marian.

„Suntem acum la discuții, consultări, procesul e la final, în următoarele zile vom anunța decizia. Guvernul nou învestit va lucra în baza priorităților guvernului Gavrilița”, afirmă Radu Marian.

Totodată, Dorin Recean anunță pe pagina sa de Facebook, despre un șir de consultări, pe care le poartă astăzi. Prima ședință a avut-o cu mediul de afaceri.

Ulterior au avut loc discuțiile cu reprezentanții societății civile și CALM.

”Cu reprezentanții societății civile am discutat despre necesitatea unui fundament solid pentru redresarea economică, pentru a fi pe viitor mai puțin vulnerabili pe timp de criză. Reprezentanții societății civile vor monitoriza reformele începute, în special în domenii ca eficiența energetică, gestionarea proprietății publice și a întreprinderilor de stat. La întrevederea cu reprezentanții Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), am vorbit despre descentralizare și consolidarea autonomiei locale, inclusiv prin crearea condițiilor salariale și atragerea talentelor în administrația țării. Vom munci împreună disciplinat, pentru îndeplinirea priorităților și folosirea potențialului generat de integrarea europeană pentru dezvoltarea regională”, a anunțat Recean.

3
0
0
0
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?