Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Recean către oamenii de afacere români: folosiți potențialul economic al Republicii Moldova

1 mar. 2023,, 16:57   Politică
2772 0

Oportunitățile investiționale în Republica Moldova au fost trasate în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu membrii Camerei de comerț și industrie româno-germană, anunță Noi.md cu referire la serviciul de presă al Guvernului.

Premierul Dorin Recean s-a referit la motivele principale pentru a investi în țara noastră, cum ar fi existența platformelor care facilitează accesul oamenilor de afaceri străini, precum Zonele Economice Libere, dar și inițierea procesului de digitalizare a economiei, care va facilita interacțiunea dintre agenții economici. De asemenea, premierul a menționat că, în următorii ani, se vor derula proiecte mari de infrastructură, iar Guvernul va extinde accesul la finanțare pentru întreprinderi mici și mijlocii, ceea ce va ajuta oamenii de afaceri.

De asemenea, Dorin Recean a reconfirmat angajamentul Guvernului pentru îmbunătăţirea climatului investiţional din Republica Moldova și crearea unui mecanism eficient de suport al investitorilor străini. „Vin cu un mesaj către oamenii de afaceri: folosiți potențialul economic al Republicii Moldova”, a spus premierul Dorin Recean.

La întrevedere au fost prezenți reprezentanții a 18 companii din domenii precum biotehnologii, industria farmaceutică, energie, IT, construcții, gaz, turism și retail.

6
0
0
0
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?