TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Putin planifică să vină în Republica Moldova în acest an

Putin planifică să vină în Republica Moldova în acest an

Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a enumerat ce planuri are pentru anul 2020.

Acesta s-a referit la evenimentele la care va participa în țară, la forumurile economice de care este interesat, la situațiile de criză pe care se va axa, inclusiv conflictele teritoriale ce vizează Ucraina, Iranul și Siria, dar și la deplasările planificate în exterior.

Prima vizită din acest an a lui Putin va fi în Turcia pe 8 ianuarie, unde se va întîlni cu omologul său Erdogan. Președintele Rusiei va participa la inaugurarea gazoductului „Turkish Stream”, transmite Noi.md cu referire la TV8.


Tot în ianuarie Putin va merge în Israel, pentru a participa la inaugurarea unui memorial în Ierusalim dedicat victimelor blocadei Leningradului din al Doilea Război Mondial. Va participa și la evenimentele de comemorare a victimelor holocaustului. Pe 23 ianuarie, Putin se va deplasa în Palestina, în orașul Betleem.

Referindu-se la vizitele pe care le planifică în 2020, dar care nu sînt stabilite, deocamdată, cu exactitate, Putin a enumerat că are invitații în R. Moldova, Armenia, Bulgaria, Kazahstan, India, China, Cuba, Egipt și Coreea.

Anterior, președintele Igor Dodon a vorbit despre o potențială vizită a lui Vladimir Putin la Chișinău în anul curent.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load