Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

PSRM a înaintat doi candidați pentru funcția de deputat pe circumscripțiile electorale Bălți

21 oct. 2018,, 11:45   Politică
4245 0

Pe data de 20 octombrie, la Bălți a avut loc încă un miting de protest al Partidului socialiștilor.

La mitingul de la Bălți au fost prezentate și susținute concomitent două candidaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidați ai PSRM.

Pe circumscripția electorală Bălți nr. 9, din care face parte municipiul Bălți și localități din raionul Fălești, va participa la alegeri președintele organizației teritoriale, membrul Consiliului Republican al PSRM – Alexandr Usatîi, pe circumscripția electorală Bălți nr. 10, care include o partea a municipiului Bălți și localități din raionul Sîngerei – deputatul și membru al Consiliului Republican al PSRM Alexandr Nesterovschii.

”În Bălți, s-a consolidat o echipă excelentă a PSRM, atît Alexandr Usatîi, cît și Alexandr Nesterovschii cunosc foarte bine cu ce trăiește Bălțiul și localitățile raioanelor Fălești și Sîngerei, cu ce nevoi se confruntă locuitorii. Sunt convinsă, candidații noștri vor obține soluționarea problemelor localităților și a locuitorilor din circumscripțiile sale electorale, la nivel de parlament”, a spus președintele PSRM Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?