Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

UPDATE: Cel de-al treilea candidat la şefia capitalei a depus setul de acte la CEC

4 apr. 2018,, 15:25   Politică
4583 4

UPDATE 15:25

Încă un candidat la şefia capitalei a depus setul de acte la Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre liderul Partidului Demnitate şi Adevăr Andrei Năstase, informează Noi.md.

Acesta este susținut politic în alegerile din 20 mai și de ctre PAS.

Andrei Năstase a dat citire unei declarații, spunînd că cele două formațiuni și-au unit forțele pentru a începe în Chișinău marea schimbare în bine, așteptată de toți.

10:49

Astăzi, 4 aprilie, doi dintre candidaţii la funcţia de primar general al municipiului Chişinău au depus setul de acte la Comisia Electorală Centrală, informează Noi.md.

Mai exact, este vorba despre candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, şi cel din partea partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc.

Ambii vor afla în decurs de şapte zile dacă au fost înregistrați sau nu.


Menționăm că, pînă în prezent, și-au anunțat intenția de a candida pentru alegerile locale din Chișinău: Andrei Năstase din partea Platformei DA, Valeriu Munteanu de la partidul Liberal, Ion Ceban, de la partidul Socialiștilor, Vasile Costiuc, din partea partidul Democrația Acasă, Reghina Apostolova, candidatul Partidului Șor și Sergiu Tofilat, candidat independent.

Alegerile locale noi în municipiul Chişinău se vor desfăşura pe 20 mai curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?