X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Prim-ministrul RM, în dialog cu membrii delegației Parlamentului European

2 dec. 2021,, 14:45   Politică
2455 0

Prim-ministrul Natalia Gavrilița s-a întîlnit astăzi cu membrii delegației UE la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, eurodeputații Siegfried Mureșan, Ramona Strugariu, Gheorghe-Vlad Nistor și Maria Grapini, transmite noi.md.

Șefa Cabinetului de miniștri a menționat sprijinul constant al Parlamentului European în realizarea agendei de transformare a țării și promovarea parcursului european al Republicii Moldova și a subliniat importanța componentei parlamentare a relațiilor dintre UE și țara noastră. În mod special, Natalia Gavrilița a mulțumit pentru asistența acordată în contextul crizei energetice, accentuînd că suportul UE, inclusiv sprijinul financiar, rămîne esențial pentru modernizarea Republicii Moldova. Totodată, prim-ministrul a reiterat angajamentul Guvernului cu privire la reforma justiției și combaterea corupției, precum și referitor la îmbunătățirea climatului investițional, inclusiv prin reducerea birocrației și poverii administrative.

În cursul întrevederii, șeful delegației, Siegfried Mureșan, a reconfirmat disponibilitatea Parlamentului European de a susține țara noastră în procesul de implementare a reformelor și de integrare europeană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?