TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președintele țării are mari întrebări față de multe ministere

Președintele țării are mari întrebări față de multe ministere

Șeful statului Igor Dodon consideră că această guvernare trebuie „să meargă mai departe”, dar numai în condițiile semnării unui nou acord între PSRM și Blocul ACUM. Decizia finală le aparține colegilor de coaliție ai socialiștilor.

„Dacă Maia Sandu și Andrei Năstase spun că pînă aici, haideți să mergem la anticipate. Eu cred că trebuie să continuăm”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la „Jurnal TV”.


Pe de altă parte, președintele s-a arătat nemulțumit de activitatea unor miniștri și a lăsat să se înțeleagă faptul că PSRM și-ar mai dori cîteva fotolii în Guvern.

„Am întrebări față de multe ministere. O să le spun, dar trebuie să treacă 100 de zile. Luna de miere încă mai durează. Eu am de gînd săptămîna viitoare să vin în plenul Parlamentului cu un mesaj, destul de sincer, pentru că și pe noi ne întreabă oamenii care ne-au votat: Dl Dodon, voi ați obținut cel mai mare număr de mandate, ați dat toată guvernarea, tot Executivul. Ei nu se isprăvesc acolo, dincolo. Nu o să dau nume de miniștri, dar văd că nu fac față. Au intrat în ministere oameni noi. Au distrus tot nivelul de mijloc, dar acolo este memoria instituțională”, a comentat Igor Dodon.

Șeful statului mai spune că odată cu finalizarea proiectelor ce țin de reforma Justiției, ar putea fi semnat și noul acord cu ACUM.

„Votăm proiectele în primă lectură, introducem în acord tot ce ține de lectura a doua, semnăm acordul și mergem înainte. Poate chiar săptămîna viitoare îl vom semna”, a presupus Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load