Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Popescu a oferit detalii despre reuniunea de la Bruxelles

24 mar. 2023,, 10:12   Politică
2043 0

Ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu, participă astăzi la cea de-a doua reuniune a Dialogului la nivel înalt dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană în domeniul politic și de securitate.

Discuțiile în cadrul reuniunii se vor axa pe securitatea națională și regională și pe întărirea rezilienței țării noastre în fața crizelor, a declarat Popescu.

"Sînt într-o vizită la Bruxelles pentru a lua parte la cea de-a doua reuniune a Dialogului la nivel înalt dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană în domeniul politic și de securitate.

Lansat în martie anul trecut, dialogul reprezintă un cadru de cooperare între Republica Moldova și UE și reflectă angajamentul nostru comun de a consolida cooperarea în domeniul politicii externe și de securitate, în conformitate cu statutul nostru de țară candidată pentru aderare la UE.

Discuțiile în cadrul reuniunii se axează pe securitatea națională și regională și pe întărirea rezilienței țării noastre astfel încît să consolidăm rolul Republicii Moldova ca partener de securitate ce contribuie la stabilitatea regională și cea globală", a scris șeful diplomației de la Chișinău.

3
0
0
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?