Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Politolog: În spatele partidului ALDE și a Arinei Spătaru stă Plahotniuc

28 sep. 2023,, 07:45   Politică
3353 0

În spatele Arinei Spătaru s-ar afla oligarhul fugar Vlad Plahotniuc, crede expertul politic Victor Ciobanu. El a vorbit despre acest lucru în timpul emisiunii "Vocea ta".

"Godea a fost președintele acestui partid și a fost cu Plahotniuc foarte mult timp. Deci, din acest partid a fost creat nou apărutul partid ALDE, care este deja condus de Arina Spătaru", a spus Ciobanu, citat nordnews.md

"Se înțelege că partidele nu se intersectează pur și simplu. Acestea sînt cumpărate în mod liber și vîndute pe piață. Aici am avut partidul adormit creat sub Plahotniuc. Îi plăcea să creeze clone și multidirecționale. De la dreapta la stînga și de la stînga la dreapta. Pentru ceea ce a fost ușor a fost (aprox. act). Apropo, a apărut și Șor. Să joci în cîmpul politic a fost destul de confortabil", și-a împărtășit opinia politologul.

Ciobanu nu crede că participarea Arinei Spătaru la ancheta împotriva lui Ilan Șor este o dovadă a rupturii dintre deputat și Plahotniuc. El crede că acest lucru poate face parte dintr-un joc politic subtil.

După cum s-a raportat anterior, lidera Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), Arina Spătaru, a declarat recent că lucrează sub acoperire, ajutînd la investigarea dosarului penal pe numele oligarhului fugar Ilan Șor.

16
3
2
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?