X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Platon îl acuză pe Alaiba: „A depus un demers la Procuratură pentru un onorariu de 1 000 de euro”

20 noi. 2020,, 13:19   Politică
10610 1

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon îl acuză pe deputatul Partidului Acțiune și Solidariteta(PAS), Dumitru Alaiba, că ar fi „bețiv” și ar „consuma droguri”, amintind că l-ar fi văzut într-un local în stare avansată de ebrietate.

În acest context, Platon pune la îndoială credibilitatea acestuia, în contextul demersului depus de acesta la Procuratura Generală în privința unor evoluții îngrijorătoare la compania de asigurări „Moldasig”, transmite ziarulnational.md.

Într-o postare pe contul său de facebook, Veaceslav Platon își amintește că l-a văzut ultima dată pe Alaiba într-un loc care îi aparținea unei jurnaliste de la TV8, fiind într-o stare avansată de ebrietate.

În privința demersului lui Alaiba legat de „Moldasig”, Platon comentează că acesta ar fi sărit în apărarea averii lui Plahotniuc pe care ar fi obținut-o „ilegal”. În plus, Platon menționează că a auzit că deputatul PAS ar presta asemenea „servicii” pentru bani.

„Persoane din Parlament care cunosc dedesubturile spun că puteți face astfel de demers pentru 1 000 de euro. Nu vreau să cred asta. Nu vreau să cred că pentru un membru PAS valorile sînt doar un paravan în spatele căruia pot face orice, așa cum a făcut la vremea sa Plahotniuc. Că pentru un membru PAS supremația legii, protecția proprietății private și protejarea inves sînt doar declarații electorale, dar adevărate valori”, potrivit lui Platon.


El anunță că îi va expedia lui Alaiba documente confirmative care ar demonstra cum Vlad Plahotniuc a preluat ilegal afaceri și acțiuni prin diferite metode, inclusiv șantaj și presiuni. De asemneaPlaton spune că intenționează să discute personal cu Alaiba, deși anticipează că acesta va evita discuțiile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?