X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Pentru ce a votat Pavel Filip

20 mai. 2018,, 09:50   Politică
5746 0

Premierul Pavel Filip susține că a votat pentru un primar de Chișinău care să vină să muncească la Primărie și nicidecum să folosească alegerile locale drept trambulină pentru cele parlamentare din toamnă.

„Cu toții vrem să trăim într-o capitală curată, într-o capitală în care locuitorii beneficiază de servicii calitative, unde este o infrastructură dezvoltată și mai puțin contează bătăliile politice”, a declarat premierul după ce și-a exercitat dreptul la vot, alături de soție, transmite IPN.

Pavel Filip a spus că, în calitate de locuitor al Chișinăului, îl îngrijorează ce se va întâmplă cu capitala în continuare. „Eu cred că lumea s-a săturat deja de declarații populiste și de declarații politice din cadrul Primăriei, făcute de către cei care vor să folosească Primăria în calitate de tribună. Nu ne mai trebuie un primar guraliv, ne trebuie un primar care să vină să rezolve problemele cu care se confruntă chișinăuienii. Și eu cred că această alegere o vor face toți chișinăuienii”, a menționat Pavel Filip.

Prim-ministrul a mai spus că se fac multe promisiuni, însă oamenii își fac și concluzii după un mandat de activitate și îi judecă prin vot.

În cursa electorală pentru șefia capitalei s-au înscris 11 candidați. Pentru ca alegerile să fie validate, cel puțin o pătrime din alegatori trebuie să se prezinte la urnele de vot. Câștigă alegerile candidatul care obține mai mult de jumătate din voturi. Dacă nimeni nu întrunește numărul necesar, peste două săptămâni, se organizează turul doi, în care vor lupta primii doi candidați cu cele mai multe voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?