COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2920
Puterea stiri: 6763

PAS nu trebuie să ceară oamenilor din viitorul Guvern să „renunțe la apartenența politică”. Opinie

21 iul. 11:50   Politică
2643 15

Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea, susține că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), dacă „vrea să creeze un Guvern de specialiști, trebuie să-l creeze indiferent de coloratura politică”.

O declarație în acest sens a fost făcută într-un interviu pentru Europa Liberă, transmite unimedia.info.

„Eu credeam că pentru ei cel mai important este ca omul să fie bun, dar deja coloratura lor politică mai puțin. Noi și așa nu aveam oameni buni și avem o deficienţă enormă a capitalului uman, pentru ce trebuie să calci pe greblele Partidului Comuniștilor și a Partidului Democrat?! E adevărat că dacă un membru al unui partid vine în Guvern el nu mai poate pretinde că promovează ideile partidului din care face parte. PAS-ul are decizia acum să-l ia sau să nu-l ia, dar să impună condiția să renunțe la calitatea de partid nu mi se pare corect din motiv că dacă vrei să creezi un Guvern de specialiști, creează-l, indiferent de coloratura lor politică, atât timp cât ei respectă limitele”, a declarat Vladislav Gribincea.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽